twaalfde brouwerij

mountainbiketocht

#brouwerijtochtEKE

12de Brouwerij Mountainbiketocht

Na de lovende reacties over de vorige edities organiseert Vriendenkring-Eke opnieuw een uitdagende Mountainbiketocht. Deze keer gaat de tocht door op donderdag 10 mei 2018.

Met onze 3 verschillende afstanden bieden wij een tocht aan voor elke mountainbiker. Het kenmerkende en geliefde concept van 3 verschillende afstanden met 2 ruime en verzorgde bevoorradingen blijft behouden. Het parcours zal weliswaar over hetzelfde grondgebied gaan, maar door alle lussen om te draaien bekomen we een verrassend leuk en uitdagend nieuw parcours. Net zoals de laatste edities gaan we al snel de Schelde over richting de golvende gemeenten Melsen en Munte. Voor de lus van de 30 km is dit het verste punt. De lus van de 50km en 65km gaan verder tot Moortsele en Lembergen om zo via Baaigem, Dikkelvenne, Gavere en Semmerzake terug naar Eke te rijden.

Het parcours heeft op elke afstand verschillende pittige hellingen en uitdagende single-tracks. Deze worden afgewisseld met aangename paadjes doorheen deze prachtige gemeenten.

Eens terug aan de Brouwerij in Eke verwelkomen wij iedereen terug voor een welverdiende boterham met bijhorend IDeke, het huisbiertje van Vriendenkring Eke Dorp. Deze worden jullie volledig gratis aangeboden op ons hopelijk zonnige terras.

Afstanden: 30 km – 50 km – 65 km
Inschrijving en start:
 Cc De Brouwerij, Stationsstraat 3b, 9810 Eke
Datum & uur: 10/05/2018 van 8.00 u tot 14.00 u
Deelnameprijs: 5 € (verzekering inbegrepen)

Ruime afspuitplaats - Verzorgde bevoorrading - Bij aankomst IDeke en boterham
Waardebonnen te winnen Van BMC en  Fietsen L. Dhondt

Gerelateerde berichten

Voorlopig zijn er nog geen berichten op deze pagina